lystho.no

LEDENDE LEVERANDØR TIL NORSK VANNKRAFT

HISTORIE

Virksomheten i L&T ble startet opp i 1974, da innenfor skipsindustrien ved bygging av overbygg som underleverandør til Linderud industrier. I 1985 flyttet virksomheten til egne lokaler i Mjøndalen og leverte stort sett til bygg og anleggsbransjen. Med et ønske om diversifisering ble virksomheten fra midten av 90-tallet gradvis dreiet mot vannkraftindustrien, og er i dag godkjent leverandør iht. vannkraftnormen. Firmaet er godkjent av NVE for fagområdet III Tappe/stengeluker og rør for klasse 1, 2, 3.

VIRKSOMHETSOMRÅDER
L&T er en totalleverandør innenfor stål og landbaserte konstruksjons-leveranser, og leverer alt innenfor sveising og produksjon i stål. Prosjektering og produksjon utføres in-house. Dedikerte team installerer og utfører vedlikehold hos kunden. Dagens virksomhet i L&T har i hovedsak fokus på to forretningsområder:

VANNKRAFT
Design, produksjon og montasje av luker, rør, varegrinder og tverrslagsporter til vannkraft (komplett leveranse med unntak av turbinleveransen).

BYGG & ANLEGG
Stålkonstruksjoner til Bygg og anlegg. Selskapet har eget verksted for produksjon, samt stor tomt for lagring av materiell. Det er også oppført egen hall for overflatebehandling på tomten. Opererer etter kvalitetssikrings normen NS1090-2, og er godkjent leverandør i henhold til Sellihca-normen.